top of page

Danışmanlık sektörünün önlenemez yükselişi

Güncelleme tarihi: 1 Tem 2021

Dünya rotasını dijitale çevirmiş durumda. Dijitalin büyümesiyle beraber danışmanlık sektörü de büyüyor ve gelecekte de büyümeye devam edecek. İnsanların ihtiyaçları hiç bitmiyor hatta zamanla beraber artış gösteriyor. Bunu çevremize baktığımızda da görüyoruz.

İnsanların ihtiyaçlarının artmasıyla danışman sayısı da ciddi bir oranla artıyor. Dolayısıyla ihtiyaçlar arttığından bizler de bu sektörde büyüyüp ilerlemeye devam ediyoruz.


Piyasa sürekli yönünü değiştiriyor. Gerçekleşen değişime uyduramazsak zamanla küçülür hatta yok oluruz. Bu değişimleri en yakından takip etmemiz ve her zaman gündemde tutmamız gerekiyor.

Şirketler her zaman değişime ayak uyduracak stratejiler belirleyip, bunların hatasız uygulanmasını ister. Değişimin kaçınılmaz olduğu bu zamanda danışmanlara oldukça fazla ihityaç duyulacaktır.


Küresel ekonomide şirketler risk, çalışanların davranışı, yatırım ve bilgi artışı gibi nedenlerden dolayı danışmanların kapısını çalıyor. Risk artışı ne kadar çok ise danışmanların önemi daha iyi anlaşılıyor.

Kuzey Amerika danışmanlık sektöründe genel olarak en yaygın bölge olarak kabul ediliyor. Gelişmiş ekonomiler diğer ekonomilere oranla daha yüksek seviyede danışmanlık hizmeti talep ediyor.






28 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page